Uw verwarmingspecialist voor warmtepompen, zonnepanelen,verwarming & sanitair

Centrale Verwarming

Raets verwarming / Vaillant Ecotec Plus
Raets verwarming / Vaillant VRT350
Raets verwarming / Vasco Canyon white
Raets verwarming / Vasco Canyon white
Raets verwarming / Vasco Bryce aluminium

Uw verwarmingsspecialist

Wij ontwikkelden ons tot dé verwarmingsspecialist voor particulieren, maar ook voor scholen, ziekenhuizen en andere grotere instellingen. Wij bieden een totaalservice voor centrale verwarming op aardgas en stookolie, zowel op vlak van installatie, onderhoud als herstellingen. Ook vloerverwarming, warmtepompen en thermische zonnesystemen behoren tot de mogelijkheden.

Niets aan het toeval overlaten

Om u een uitmuntende service te bieden, laten wij niets aan het toeval over. Voor elk project komen we eerst ter plaatse voor de nodige analyses en opmetingen. Daarbij nemen we ook foto’s. Op basis hiervan werken we een technische oplossing uit die we vertalen in een gedetailleerde offerte. Deze ontvangt u al enkele dagen na ons bezoek. Voor de radiatoren voeren we een warmtestudie uit. Wanneer u voor ons kiest, spelen we met onze planning kort op de bal.

Wij laten u niet in de kou staan

Ook na de installatie mag u op ons blijven rekenen. Zo houden we van elke klant alle nodige informatie bij. • Wij contacteren u proactief wanneer u verwarmingsketel toe is aan een preventieve onderhoudsbeurt. • Bij defecten komen we zo snel mogelijk ter plaatse. Voor ernstige verwarmingsproblemen zijn we ook ’s avonds en in het weekend telefonisch bereikbaar. Onze technici lossen zo snel mogelijk het probleem op.

Uw oude ketel aan vervanging toe?

Is uw oude ketel stilaan vervanging toe? Geef ons een seintje en wij komen zo snel mogelijk ter plaatse. We kijken de toestand na van uw huidige ketel en stellen indien nodig een nieuwe technische oplossing voor. Elke situatie is anders. Daarom gaan we steeds voor een oplossing op maat die we grondig met u bespreken.

Laat uw stookolie- en gasketel reinigen

Slechts weinig verwarmingsspecialisten zijn nog bereid om stookolieketels te reinigen. Wij doen dit wel, hetzelfde geldt voor gasketels. Onze decennialange ervaring op dit vlak vormt dan ook een grote troef. Ook voor een grondige verwarmingsaudit kan u op ons rekenen. Wij bezitten alle nodige certificaten om u nadien de keuringsrapporten en -attesten te overhandigen. Voor stookolieketels zijn we gecertificeerd door Cedicol, voor aardgas door Cerga.

Wij zetten zelf de gaskraan open

Wanneer wij uw aardgasinstallatie plaatsen, hebt u geen extern keuringsinstantie meer nodig om de gaskraan open te zetten en de ketel in werking te stellen. Wij bezitten alle nodige attesten om dit zelf te doen. Hierdoor bespaart u heel wat tijd en kosten. Bovendien bent u er zeker van dat u met vakbekwame specialisten in zee gaat.

Specialist in grote installaties

Naast particuliere verwarmingsinstallaties vertrouwen tal van scholen, ziekenhuizen, syndici, rusthuizen, bedrijven,… op ons voor het onderhoud van hun grote verwarmingsinstallaties.

De Firma Raets staat in voor reeds jarenlange ervaring met stookolieketels en branders. Gaat het nu over plaatsing of een herstelling, wij staan garant voor een kwaliteitsservice. Wij zijn bekend met alle merken en alle markten.

Gaat het nu over een huisinstallatie of apartementsgebouw of zelfs industrie met al deze kunnen wij u verder helpen.

Inhoud volgt.

Inhoud volgt.

Inhoud volgt.